Are you an ambitious starter with great potential? Is your company younger than three years? Enter the Baby Tycoon Award competition and win!

Dutch info:

Ben je een ambitieuze starter met een plan dat het absoluut gaat maken? Bestaat je bedrijf niet langer dan drie jaar? Doe dan mee aan de strijd om de Baby Tycoon Award. Grijp die kans!
Deze wedstrijd is een unieke kans voor iedere starter. Behalve de Award en een geldbedrag van 2.000 euro, is met name de publiciteit onbetaalbaar. De lokale media besteedt veel aandacht aan de prijsuitreiking. Je zet in één klap je onderneming op de kaart. De finalist wint maar liefst 9.000 euro aan reclame-uitingen: zendtijd, een fotoshoot, persbegeleiding en advertentieruimte. Verder ontmoet je de sponsoren van dit grote evenement, vele potentiele klanten en nieuwe relaties voor je netwerk.
Prijspakket winnaar:
• De Baby Tycoon Award
• Geldbedrag van Eur. 2.000,–.
• Zendtijd bij omroep West t.w.v. Eur. 5.000,–.
• Advertentieruimte bij AD Haagsche Courant t.w.v. Eur. 2.000,–.
• Fotosessie bij Arthur Vahlenkamp t.w.v. Eur. 1.000,–.
• Persbegeleiding bij Publiciteit Verzekerd t.w.v. Eur. 1.000,–.
• Een unieke gelegenheid om je netwerk uit te breiden.
Ondernemingsplan
Een deskundige jury beoordeelt of jouw plan comercieel en finacieel haalbaar is. Daarnaast krijg je ook waardering voor originaliteit en vernieuwing. De presentatie van je plan is belangrijk, want het publiek bepaalt mede wie de winnaar wordt van de Baby Tycoon Award.
Aanmelden ondernemingsplan
Na een eerste selectie mogen een aantal starters hun plan presenteren aan de jury. Acht deelnemers gaan door naar één van de halve finales met publiek. De beste starters gaan door naar de spetterende finale van de baby Tycoon Award. De eerste halve finale was op 21 april jl. Het bedrijf Icy Solutions en Clinival Graphics vielen in de prijzen en zijn dus al geplaatst voor de finale.
De tweede halve finale: voor 21 mei 2010 aanmelden via de website met een ondernemingsplan. De halve finale is op 30 juni 2010 in Madurodam.
De grote finale is op 17 november 2010.
Aanmelden via www.babytycoonaward.nl of bel voor meer informatie Theo Vrolijk van de Kamer van Koophandel (088-588 80 21). Je kunt ook een e-mail sturen naar theo.vrolijk@kvk.nl.